Thorén vs Strand 18-1 del 2

 

Thorén vs Strand 18-1 del 1

 
 

JULESKUM

snacka om överlycklig brud här!! Äntligen har dom börjat sälja julens favoriter!
 

Vezzo

Igår så slutade vi skiiittidigt egentligen.. hade prov direkt på morgonen, var klar på 10min.. sen så hade jag glömt mina mattegrejer så jag kunde inte räkna nått, å vi började me de efter provet så vi fick sluta när vi skulle ha börjat matten, men jag å julia satt ba å såg på tv i uppehållsrummet typ! sen skulle vi vänta på sanna för vi skulle äta lunch med henne, men hon fick förhinder, så vi fick vänta till 12 tåget gick å sen drog jag och julia å åt på Vezzo! Efter de gick vi å strosa på stan en stund, fick äntligen med mig ett par nya byxor hem också. Utopia har ju öppnat nu, å de vart riktigt fräscht och jävligt kul med en ny galleria! Efter de så drog ja till vårdcentralen på stan å fixade lite grejs å sen tog ja bussen till mammas jobb å sen for vi hem!
Å pappa fyllde ju år igår också, så vi fick gäster på kvällen å sådär!

Bilder från fredagen!







Ja förra fredagen va vi ju hos mewika och firade Linn, vi åt thaimat och pratade å lite sånt! Trevlig kväll var det måste jag säga även fast jag och Julia var tvungen att avvika vid 9:/

Hallihallååå

Två bilder från helgen, kommer komma ett annat inlägg om fredagen sen med mer bilder å sånt! 
Men i fredags så firade vi iaf Linn hemma hos Mewika, trevligt vare! Sen på lördagmorgon klev ja upp vid 6 å gjorde mig i ordning, å drog vidare till ersboda för att äta frulle med laget, å sen vandrade vi vidare till ersäng å lirade match mot Röbäck, vinst med 10-2 blev det! Sen på kvällen for jag å hade tjejmys med Ada och Jennifer. 
Vet att min bloggning inte är bra, men ja glömmer typ bort bloggen emellanåt.. Ska försöka förbättra mig!
Just nu så snöar de också ute.. vill ha sommar istället, me sol å värme!!
(bild från tågresan hem från barcelona till hotellet i somras)
 
 
 

Veckan har rullat på ändå ganska bra! Träningen i måndags gick klockrent, men träningen i tisdags var katastrof.. var inte allt på humör för att träna, kände mig bara allmänt omotiverad till allt.. så jag gick typ runt o va sur hela träningen! Men skolan har ändå gått bra, fått veta resultatet på matteprovet och är ändå helt nöjd. Vi gör typ ingenting på skolan nu, sitter typ å ser på tv på lektionerna. Igår så va jag träningsledig och ensam hemma så jag tog mig tid att göra en hårinpackning, måla naglarna, å göra lite ansiktsmasker, riktigt skönt!
Imorgon så ska jag dra till Nora på draggen efter skolan å sen ska vi fara hem å färga hennes hår!
 

El hospital

Oj oj oj så dålig jag är på att blogga! Men måste faktiskt skylla på att jag inte har tid.. De enda jag gör nuförtiden är att gå till skolan, kommer hem, äter, byter om, far på träning, sover o sen går de runt sådär..

Denna vecka började bra, men sen i onsdags så blev det katastrof.. Vi hade ju då träningsmatch mot IKSU ungdom på kvällen, jag och några till började vila de första två perioderna, sen så skulle vi spela de resterande två. Vi hade 2-0 ledning och sen i början på sista perioden då jag kommer in på bytet så springer över planen för att få en pass av backen, som jag då ska ta med i ett "svängningsmoment" och då lägger iksu spelaren ut sin klubba.. jag kliver på den så jag halkar, faller och slår i huvudet i sargkanten och sedan voltar jag och gled runt... Allt detta resulterade i att matchen fick avbrytas för att de ringde ambulans. 2-2 stod det då. sen kom ambulansen, och jag fick nackkrage och sen åkte vi till sjukhuset. Väl där fick jag ligga å vänta på akuten, sen kom dom och undersökte mig och beslutade sig för att jag skulle röntgas.. eftersom att jag fick så ont i nån kota när de tryckte där.
Så jag fick då ligga å vänta ännu mer.. vid 1? fick jag komma in på röntgen, och den visade inget som tydde på fraktur eller nått sånt. sen vid 2 typ så va jag påväg hem.. Sen har jag haft ont i nacken typ hela tiden sen dess, dock har det börjat bli bättre å bättre nu vilket är skönt!
 



Färgat håret!