Sweet sixteen!

Idag är det min dag, 16 bast. ÄNTLIGEN! Har haft lite släkt på besök under dagen, fikade, sen åt vi plankstek till middag, och sen blir det pannacotta till efterrätt:] Har fått presentkort på makeup store och vero moda, fick en t-shirt och en kofta, sen en halsduk och pengar! Hade inte önskat mig nått så jag är helt nöjd!
 

2013-11-11

Hann aldrig blogga nånting förra veckan, men jag kan väl säga så mycke som att vi plockade med oss 3p från skellefte, fick sitta av en 5a, kom in och fick hänga på friläge. skönt.
Vi hade även en lagkväll på IKSU på söndan, beachvolley, bad och bubbel stod på schemat!
Har även hunnit med 3dagars praktik på Scandic Syd, onsdag till fredag förra veckan, var i frukost&lunch serveringen, konferens&reception samt städ.
En av årets viktigaste matcher stod även på tur denna helg, nämnligen mot sävar. Inledningsvis så var det väldigt jämt, och även siffrorna. Men sen sista fem ökade vi på och vann med 5-1 i en fullsatt Ersängshall.
Igårkväll så tog jag mig även tid att fixa till i mitt rum, gjorde en sänggavel, hängde upp en ljusgardin och flyttade om lite grann, nöjd blev jag iaf!
 
         
 
 
  

Fredag

Ja då var de fredag igen, snart slut på lovet också.. Lyckades ju dra på mig en förkylning lämpligt till lovet, så ja har legat me halsont å hosta i veckan, så ja har inte tränat nått förutom igår, å de känns nästan som att jag blev friskare efter träningen! Blev iaf uttagen till matchen i skellefte ikväll, trodde jag inte. Dock ska jag börja på bänk men de e ju rätt så självklart då jag varit sjuk! Hammarängen står på schemat å vi ska plocka med oss 3p hem!
Lär va tillbaka i stan vid 12 nån gång skulle jag väl kunna gissa på.