Lunch!


Glad midsommar!

 
 

Torsdag

 
 
 
 

Heihei

Skulle ha klivit upp 5 o följt me ut o fiskat, men de regnade så jag låg kvar o sov en stund till, sov typ sammanlagt en timme igårnatt o påvägen hit så de va skönt att få sova. Nu äre iaf uppehåll o nästintill vindstilla, så ja får väl se när i ska ut igen. 
Lite mobilbilder
 
 




 

Framme i Norge

Vi kom hit vid 2, solen lyste o de va nästan vindstilla på havet, lite skillnad jämfört me förra året då de stormade o regnade när vi kom! Vi har varit ute på två turer idag, första turen fick Maria största, en torsk på 6kg, o sen nu andra fick Samme en på 9,2kg! Själv har jag också fått, men de har varit småtorskar&sej på 2-2,5kg o de är inge o spara, så ja har mest kastat tillbaka. 
fler bilder kommer
 

Nattti

Nu tar ja o kryper ner i sängen o sover en stund, allt är packat o klart! Kommer nått inlägg imorgon också!


Noriz & match

Hade en väldigt trevlig lördag me min underbara vän Nora, vi drog ner på Nydala o såg på fotboll hela dagen, sen vid 8 nån gång så drog vi på subway o käkade, vi satt väl där i lite mer än en timme o ba pratade, riktigt härligt!
Annars så har ja inte gjort så myck. va me Frida en stund i söndags, vi drog o köpte glass o ba snackade!
Ikväll hade ja match mot betsele, 4-1 vinst blev de tillslut:) o nu har ja nästan packat klart, ba lite smågrejer kvar att fixa imorron. Hare gött!


sommarlov

Känns inte som att de är sommarlov, har varit dåligt väder så man har inte kunnat göra så mycket! 
Har mest bara suttit i soffan och sett på nån film. Imorgon så ska jag va me nora, vi ska typ ner på nydala en sväng tror jag o sen ska vi väl ba umgås! 
Måste börja packa inför Norge också, far ju på tisdanatt/onsdamorgon! De finns internet där vi ska bo så det blir säkert nått inlägg under dagarna, sen så kommer jag hem på söndaeftermidda nån gång!
Bilder från förra årets Norge resa.
 
 
 
 
 

Avslutningen

 

Bal 2013


 
 
 

2013

Igårkväll hade vi bal med skolan på rex! Riktigt trevlig kväll var de, dock ett stort minus me maten för den va verkligen inte god! Men annars vare riktigt trevligt. Vann "årets idrottare" av alla 9orna killar/tjejer, trodde inte att jag skulle vinna, så alla 7-9or har ju röstat så de va verkligen kul! Idag är de avslutning, känns faktiskt riktigt bra, o de ska bli väldigt skönt att släppa denna klass, har gått med några enda sen 6års och dagis... Bilder osv kommer nog komma nu under veckan, men här är några mobilbilder!


Stan

Idag har jag varit nere på stan me mamma o letat ett par skor till avslutningen och skolbalen, finns typ ingenting så de för helt enkelt bli ballerinaskor! Annars så fick ja me mig en tröja, ett linne, en mascara, ett par shorts och en present till min spanskalärare!
Imorron ska jag upp innan 6 o sen ska jag köra iväg o döma på en fotbollscup, wehoo... O på söndag så äre match, dock vet ja inte om jag kan va me eftersom att jag har dragit på mig en muskelbristning i låret, o när ja va ute o prövade springa idag så gick de inte sådär jättebra!


Gymnasiet!

Elin
Vad har du valt inför gymnasiet? :)
 

Svar:
Just nu så kommer jag gå på Hotell&Turism-linjen på Liljaskolan, men jag står även som reserv på Frisör på Draggen. Så de kan bli frisör också om jag höjt mig tillräckligt och kommer in där! Men i nuläget har jag faktiskt ingen aning om vilken av dem jag kommer tacka ja till om jag kommer få den frågan.:)

Kommentar!

Sara:
Jag typ avgudar ditt hår, de ser otroligt fint ut!! vad gör du för att få de så fint o allt? och vad använder du för produkter? allt från shampoo till hårspray osv!:)
 

Svar:
Men tack så mycket:) Jag tar typ nte hand om mitt hår, utan jag försöker tvätta de varannan dag och sen så låter jag de antingen torka utav sig självt eller så blåser jag de, o sen så brukar jag ba platta de, o sen äre klart!
 

Jag använder sunsilks shampoo och balsam, oftast så använder jag de gröna som är för normalt hår, men jag kan använda de röda som e för färgat hår ibland också. Sen så använder jag alltid värmespray om jag ska blåsa eller platta de, använder mest den vita nu för att den luktar rätt så gott också!
Hårspray använder jag typ bara då jag satt upp håret o ska på träning eller då jag stått o lockat håret.
got2b hårsprayen brukar jag använda då jag satt upp håret, de blir inte hårt på håret utan de ser naturligt ut. Proffs hårsprayen kan ja använda till typ allt, men oftast då jag vill att nånting ska hålla, typ lockar. O sen Schwarzkopf sprayen använder jag typ aldrig, men den är också en sån spray som man kan använda till allt!
Sen så brukar jag typ alltid ha med mig "dry shampoo"  i väskan, tycker att de är skitsmidigt att ba spraya i hårbotten om håret börjar kännas fettigt!
Hoppas du fick svar på din fråga:)

Rensa!

Fick reda på idag att våra skoldatorer ska vara tömda från allt som finns tills imorron.. Så jag och pappa for o köpte en extern hårddisk på media markt då han slutade jobbet. Så nu ska jag sätta mig o föra över allt.. Lär ta ett jävla bra tag!


Regn?!

Vad hände nu? vars e min sol..? Satt och såg på tv o sen ba började de ösa ner, verkligen inte okej! Men de behövs, för de är skittort! Hoppas bara att de inte blir så långvarigt!

Taggad som fan!!