Avslutning

Äntligen fredag igen, så otroligt skönt!!
Hade matteprov idag, gick väl både bra och dåligt men jag hoppas att de gick bra!
När vi slutat så gick jag och Julia en tväris på stan, fick med mig ett linne och en ny plastfilm till min mobil, så nu är den vit och inte typ beige/gul, haha.
När jag sen kom hem så var de bara att tvärbyta om o sen dra vidare till bowlinghallen för att ha lagavslutning med fotbollen. Efter att vi hade bowlat så for vi till klubblokalen och åt, typ thai catering, gott? nej. 
 

Thorén!

Helgen har varit kanon! Har sett innebandy, ätit gott me laget å även haft en lagtjejkväll hos lina! Riktigt trevligt hare varit! Sen för att toppa till de lite extra så vann vi seriepremiären med 11-1! Annars så har jag inte gjort så mycket, skola imorgon!







Nya favoriter


Fick med mig ett par nya skor igår, har letat ett par ett bra tag o nu hittade jag dom! Riktigt nöjd är ja, o grymt sköna är dom!


Trist men Sant

Idag följer jag med mitt älskade fotbollslag upp till Burträsk för att spela av min sista fotbollsmatch för iår. Känns väldigt trist.. Kommer till nästa år säkerligen att måsta välja en sport.. Fotboll eller Innebandy?! omöjligt beslut att fatta. Kanske blir dehär min sista fotbollsmatch på väääldigt länge.

Just Girly Things

just girly thingsTumblrjust girly thingsShoesjust girly thingsTumblrlovegirl, girls , hair, just girly things, justgirlythings - inspiring picture on Favim.comloveitjust girly thingsJust girly things.TumblrTumblrjust girly thingsUntitledTumblrjust girly things | via TumblrTumblrTumblrjust girly thingscute, girl, girls, girly things - inspiring picture on Favim.comBeing lazy is my thing!The Cute Things In Life Love |

♥Cozy Autumn♥

Untitledautumn nightsHello Autumn » Woah!Midsummer night's dream | via TumblrSin título | via TumblrFallUntitledOversized Sweater | via TumblrElla <3 | via TumblrLikes | TumblrUntitled | via Tumblr<3Autumn clothesTumblr | via TumblrToday I feel Happy(4) TumblrLadda-upp.se -. | Freeze Frameautumn Pinterest

Bio

Hejhej, igår så var ja på bio med Nora p Sebbe! Vi såg This Is Us me 1D, sjukt jävla bra film asså! Idag så har ja först fotbollsmatch kl 16, Sen äre hem å snabbkäka o vidare till innebandyfys i nån hinderbana=FYFAN o sen går vi in i hall o kör ett ib pass! Så man skulle väl kunna säga att hag har träning i typ 5yimmar.. Kul när man varit sjuk i veckan men de får gå ändå:p

 


Snart Helg!

Veckan har rullat på väldigt bra, den har gått fruktansvärt snabbt.. Dock så var jag ju hemma o sjuk i tisdags men ändå. Var i alla fall på möte med mitt nya lag idag, eller vi är ju samma lag men vi var på möte med företaget som tagit över oss, ThorenGruppen, så dom babblade på lite o sen fikade vi. Nu ska ja ba ta en dusch, ta nått å käka o sen krypa ner i sängen. O imorron så slutar ja 11.20 så de blir chill!
 
 
 

Skolfoto 2013 HT13A


 
Idag hade vi då skolfoto.. Haha usch, man ser alltid förjävlig ut på dem..Men men iår blev det väl ändå helt ok!
Grymt nöjd med klassen, o nu känns de som att alla har börjat känna att man kan börja va sig själv igen, så de är skönt!

Regn, Regn & Regn

 
 

Fossi

Just kommit hem ifrån Holmsund efter att vi spelat match mot Sandvik. Vi förlora med 3-0, om de va de rättvist vet jag väl inte.. Men men, utan avbytare o sådär så är det ganska svårt att alla ska hålla 90min.

.


Höstmys