Stugan

Igår for vi ut till stugan o träffade lite släkt som kommit upp ifrån Norge, trevligt vare! Sen på kvällen tog vi de bara lugnt hemma, såg film o sen gick jag o la mig, har fortfarande asont i huvudet o jag är typ yr hela tiden.. Så ikväll ska jag bara fara o kolla på träningen. Iaf så ska vi ut till stugan idag igen!


Veckan

Har inte haft orken att blogga nånting, har haft huvudvärk till och från hela veckan så jag har ba tagit de lugnt. Mamma o pappa kom iaf hem i tisdags efter en vecka på Mallorca, kan säga att jag kände mig väldigt blek bredvid dem även fast jag varit i Barcelona.. Iaf så fick jag lite småsaker av dem som de hade köpt där nere. Annars har jag tagit hjälp av min fader och möblerat om på mitt rum o sen så har jag en dag fått lite sol, annars hare varit kasst väder.. Men men, va i stugan Ida, blir förmodligen o fara dit imorron också, o då ska vi hälsa på släkten som är här oclså!


Bildbomb - Pineda


 

Hemma i kalla sverige igen!

Kom tillbaks till sverige i lördags, men hem till ume natten till söndag. Har haft en otroligt underbar vecka i barcelona med mitt underbara lag. Det har hänt så otroligt mycket denna vecka, har otroligt fina därifrån som jag
inte kommer glömma. Vi slutade på en 5e plats, åkte ut i kvarten med 1-0 mot ett annat svenskt lag, en skitmatch var det verkligen! Fick även åka in me ambulans till sjukhuset den matchen, inga trevliga minnen.
Annars har jag umgåts väldigt mycket med Johanna & Michaela, som jag även delade rum med, och sen josse, moa, linn, julia, amanda & desirée. Ett tyskt killlag bodde på hotellet mittemot oss, vilket betydde att vi tillängnade väldigt mycket tid på balkongen och socialiserade oss med dom, och de må jag säga, riktigt trevliga var dom!
Vädret har varit helt underbart, över 30grader hela veckan, så när vi inte har haft match har vi varit nere på stranden och solat o badat. Kvällarna har vi spenderat med tyskarna, eller så har vi bara gått runt och kollat. 
Ja de va en väldigt kort sammanfattning av en helt underbar vecka!
lite instagrambilder från veckan. Lägger upp lite mer sen då jag bloggar från mobilen.
 
 
 

svar!

Emelie: var är dina jeans från som du har på 6e bilden? och är det samma jeans som på bilden i två inlägg under?:)
 
Svar: Ja det är samma jeans, och dom är från Gina:)

Nu drar ja till Barcelona!


Julia&stan

Träffade upp min underbara vän Julia på stan idag, hon är här i två dar o hälsar på! Sen imorron åker hon hem till Lule igen. Har haft en väldigt trevlig dag på stan med henne! Efter de for ja på spelarmöte o nu ska ja dra iväg på träning! Fick med mig detta hem..


The middle

Blev väckt halv 1 av att min tränare ringde, lite awkward va de måste ja säga... Skulle egentligen ner till stan o ha spelarmöte men de regnar då de kändes inte så taggat att köra. Så istället ligger ja i soffan o halvsover framför tvn!


Packa!!


Veckan

Känner att bloggandet inte har varit de bästa sen ja kom hem från Norge, men ja har knappt hunnit vara hemma nåt heller känns de som! Förra måndan for jag Nora André o Sebbe ut till min stuga, o egentligen så skulle vi sova över där på tisdan men de blev inställt. Istället så for jag till Nora på tisdan o vi drog ner på stan o käkade på Costas o sen for vi på Coop o köpte efterrätt. Sen senare på kvällen körde vi till ersmark o träffade Adam och David. Sen for vi tillbaks till Nora o gick ut i tälte, o sen kom Adam i David dit o sen kom även André o Sebbe förbi en stund, trevligt vare! Sen på fredan så va ja me Lisa på kvällen, vi satt o grilla o bara pratade, väldigt välbehövligt måste ja säga.
Sen i lördags så va ja ensam hemma så jag drog till Nora o sov där, vi lira fossi me nåra o sen drog vi på donken med dom å, så de va ba trevligt de å! Sen hade ja match, vann me 2-0, o efter den hade vi möte om Barcelona, och efter de stannade jag kvar o såg ersboda-guif med André o Jonte. Sen for ja hem o till Nora igen, lirade fossi o sen for vi hem igen. O nu är ja hemma tills på fredag då ja far till Barcelona! Långt inlägg men nu vet ni va jag har pysslat me iaf!
Lite bilder från veckorna