2014-01-19

Under sista veckan på jullovet så flyttade jag ner till nedervåningen, så jag bytte rum med mamma och pappa. Sjukt nöjd är jag iaf. Har fått en större garderob men ett mindre rum, men jag tycker de e svinmysigt å ha ett litet rum. Annars så har jag mest tränat och sen började ju skolan igen, vilket ändå var lite skönt. Så kul å träffa alla igen. Vi hade säsongspremiär förra helgen mot Sandåkern, 10-3 vann vi med å ja fick hänga en kasse! Sen så lirade vi ot Nätra igår och då vann vi med 25-0, och innan de så åt vi frukost tillsammans på hotell Aveny! 
 

Kaos

Sorry för totalt noll bloggning på väldigt länge nu, men hårddisken på min skoldator crashade under lovet.. och blogg.se på mobilen ville inte fungera så de fick bli som de blev. Men nu är den lagad så jag hoppas att den ska hålla ett tag. 
 

Gott Nytt År!

Ja nu är det 2014, känns lite konstigt men det känns ändå jävligt bra! Min nyårsafton var sämst, så många saker som gick åt helvete och så mycket var fel. Men men nu ska jag blicka frammåt och 2014 ska bli ett grymt år med grymma människor och nya minnen.