Supernova

Skickade in min sista inlämning idag, riktigt skönt att ha gjort bort allt! Dagen har varit väldigt chill, vi såg film hela förmiddagen, sen på spanskan så hade vi knytis med olika maträtter från olika delar i spanien, hade själv med mig pan con tomate som är väldigt typiskt för cataluña. Och sen hade vi slöjd och då satt jag o skrev klart arbetsbeskrivningen och slutade kl 2!  Går ba vanlig dag på måndag och halva tisdag, sen äre bara slödagar! Ledig torsdag och fredag också, känns riktigt skönt! Blir att fara ut till stugan på torsdag och fira farfar om vädret håller i sig. Imorgon drar jag till ersboda och möter upp Nora och sen drar vi ner på yran! Blir att kika på lite brännboll o ba snacka om allt möjligt!

Sheep

Nu så har dom tagit fram dessa urgullia små saker här, så jag passade på att gå över och fota lite. 


Law Abiding Citizen

Film hela förmiddagen, känns rätt härligt! 

Bilder från dagen

 

Get Lucky

Har temavecka denhär veckan, så jag och min underbara vän moa hänger i stan och fotar de mesta, dock är det inte mycket! Vi drog ner till älven igår och fotade typ ingenting o sen mötte vi upp frida o drog o käkade på max, sen gick jag o moa på stan o kollade runt, fick med mig en tröja på rea 99:- orginalpris 299:- och 3par trosor! 
Idag stannade jag hemma, kände inte för att fara, så jag fick sovmorgon till 12 sen gick jag ut o solade, 28grader i skuggan hade vi här, kan väl säga att denhär dagen har varit ganska bra! 
dehär är typ bilderna vi tog↓
 
 
 


 

Kvällsfika efter träning!


Little Talks

Soligt och fint idag igen, så jag passade på att gå ut o fota lite sommarbilder! Slutade halv 3 idag så jag kom hem rätt så snabbt o då la ja mig o solade. Har annars inte gjort så mycket i veckan, va o klippte mig i måndags, tog ba lite på längderna o klippte upp de, så nu äre fräscht igen! Sen så fick jag även reda på mitt resultat på spanskanationella, o jag vart urlycklig! Fick A på hörförståelsen och B på läs, men jag var 1p ifrån ett A. Först sa min lärare att jag va två poäng men sen så ändrade hon sig så de va 1p, vilket kändes lite surt! Men jag är sjukt nöjd iaf! Engelska np fick jag C+ på alla delar vilket jag är helt nöjd med också! 

Godmorgon

Satte mig just o ska äta frukost, har orientering direkt nu på morgonen o jag hatar orientering för att de finns spindlar o massa små krypande läskiga saker, men men! Ska köra moppe me Frida så hon kommer förbi om en liten stund.


Miss decibel

Har inte haft nån tid över denna vecka för att blogga men jag slänger in ett inlägg nu iaf. I tisdags stannade jag kvar på stan efter att jag slutat och mötte upp min underbara vän Julia som jag inte träffat på typ ett halvår, vi gick o åt och pratade om allt möjligt, riktigt trevligt vare! Igår slutade jag efter lunch, så jag for hem, tog på mig bikinin o sen satte jag mig i solstolen o ba tog de lugnt, så nu har man fått sig bikinilinjer o lite färg!
Stekhett har de varit idag, vi satt typ ute på alla lektioner, vilket va väldigt skönt! Juste, min avslutningsklänning har också kommit, riktigt nöjd med den!


Mot skolan!


13-05-13

Klev upp vid 8imorse, gjorde mig iordning o sen for jag vidare till ersmark där jag spenderade hela dagen me andré & sebbe . Klippte först sebbe, och sen åt vi pannkaka o drog ner på planen o lirade lite fossi! Riktigt trevligt hare varit!
Har även hunnit med en fotbollsträning på de, o den gick väl ba bra tror ja.
Men nu ska ja krypa ner i sängen o sova, skola imr!


Let's go

Kanonväder idag, hann sitta ute en stund o sola iaf! Snart åker ja in till stan o ska spela match, kommer bli varmt som satan men men:)


Pompeii

Långhelg, börjar igen på tisdag! Känns riktigt skönt måste ja säga. Pappa for till Norge på torsdagsmorgonen medans jag fortfarande låg o sov... Så nu äre ba jag mamma o min bror hemma, så jag passade på att baka bullar igår och sen stod jag även för matlagningen, riktigt kul! Idag äre pissväder, igen. Så jag hoppade in i duschen o nu har ja nyss städat! Ska sätta mig o göra bort lite plugg också, o den blire ba o softa!
Imorron har vi hemmapremiär mot burträsk tror ja de va, så de blir väl trevligt, o sen kommer papi hem också!
O på måndag ska jag dra till sebbe o andré!


Svar!

Anonym: Vilka bloggar läser du? Och varför läser du dom?
 
Till största del så läser jag mina kompisars bloggar, men även mer kändisbloggar också.
Varför jag läser dom är väl för att hänga med i deras liv, nä men de är ba trevligt att sitta o läsa igenom!
http://norafjallstrom.blogg.se/  http://vilseiskogen.blogg.se/  http://areasontosmilee.blogg.se/
http://thegreenonee.blogg.se/  http://lisalindberggs.blogg.se/  http://olivialiljeblad.blogg.se/
http://sskitsamma.blogg.se/  http://sweetlifestyle.blogg.se/  http://photoblogbypetra.blogg.se/   

http://tinkerbella.blogg.se/  http://kenzas.se/  http://zarish.blogg.se/  
 
O den bloggen jag läser på mest är min nästkusin Linn's blogg. Hon är nu bosatt i London med hennes kompis Olivia och hennes kille Daniel o då får man nu följa deras liv i text och bilder, helt klart läsvärd för alla! 
Ta lite tid o bläddra igenom, ni kommer inte bli besvikna:)
 

(klicka på bilden för att komma dit)
 

Tråkiglektion.se

 
Sitter o har biologi nu, så jag tänkte ba slänga in ett kort inlägg. Efter skolan äre brådis hem o käka, sen byta om o köra iväg till ersmark för beep-test me innebandyn o sen direkt till dragon efter för att ha fotbollsträning. men ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Söndag

Två bilder från Gothia.
Matchen slutade 2-2, men om man ser till slutet så förtjänade vi att få vinna.
Spelade högerytter först o sen fick jag kliva in som center, o då krigade jag även till mig en ass. till Julias mål!
Nu ska jag sätta mig framför tv'n o se Schweiz - Kanada, o sen blire Innebandyträning.
 

Drar nu!

Drar till Robertsfors nu!
 

Frulledulle!

God morgon på er! Har just ätit frukost o ska börja byta om till match snart! Ska möta Nysätra i Robertsfors. 
väldigt fager tandborstebild!

Nattinlägg äger!


KonfaLove



 

White Flag

Tänkte slänga in ett inlägg nu eftersom att min fina vän André ville att jag skulle göra de!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva..Men veckan har varit kort, gick halvdag i tisdags o va ledig i onsdags.
Har även börjat lite smått med våran slöjdläxa, och då skulle man ta reda på vad allt i ens garderob kostar..
När jag såg min slutliga summa så trodde jag inte att de var sant. 50 448:- kostar min garderob. Helt sjukt.
I helgen ska jag bara ta de lungt, match i robertsfors på söndag och sen på kvällen blir det fossi eller innebandy, kan bli båda också, men får se. 
Tysk final i CL, hade hoppats på att barca skulle på något sett kunna vända, men inte de. Dyngstryk belv det istället. Men de kan ju va trevligt med andra lag än Barca, Real eller United i final också!
Hoppas du är nöjd nu André, o jag ska bli bättre på att blogga!
Ni får ha en bra dag iaf, o nu ska jag ta o krypa ner i sängen o sova!